Over 680 av dine kollegaer har allerede meldt seg på – er du med?

Bruktbilkonferansen BruktBil17 arrangeres i samarbeid mellom Norges Bilbransjeforbund og bransjeplattformen CARWEB / BilNorge.no den 7. – 8. november 2017 på The Qube – Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Bruktbilkonferansen har raskt posisjonert seg som Norges største, og kanskje viktigste, fagkonferanse for bil. BruktBil17 er en viktig møteplass for bransjefolk, der brennaktuelle temaer presenteres av en rekke spennende foredragsholdere.

Det forventes ny deltagerrekord i år. Drøye 5 uker før konferansen har vi passert 680 påmeldte, og det nærmer seg 700 i godt tempo.
Den store oppslutningen er et tydelig signal om at bransjefolk mer enn noen gang er bevisste på hvilke viktige utfordringer vi går i møte. Vi må endre oss, før vi blir endret av andre. Det blir nemlig konsekvensen dersom vi ikke kjenner vår besøkelsestid.

Erik Wold vil på BruktBil17 lede oss gjennom to dager med dagsaktuelle programposter. Han har ledet mange store direktesendinger i forbindelse med valg og andre nasjonale og internasjonale begivenheter.

Det blir også felles festmiddag med underholdning av Rune Andersen. Han er en norsk skuespiller, humorist og stand up-komiker. Andersen var på 1980-tallet med i det lokale sommerrevylivet i Kristiansand i Tangakavalerene.

Med til arrangementet hører naturligvis en relevant og variert leverandørutstilling.

Norges Bilbransjeforbund og partnerne oppfordrer sine medlemmer og forhandlere til å melde seg på. Påmeldingsfrist er 30. september KLIKK HER FOR PÅMELDING

KLIKK HER FOR PROGRAM