Gate closing – her er praktisk informasjon om konferansen

Kjære deltaker

Takk for at du meldte deg på bruktbilkonferansen Bruktbil17. Vi nærmer oss 800 deltakere og vi ser frem til ett par fine dager med dere.På grunn av den store pågangen har vi denne gang måtte benytte 2 hoteller. De ligger begge i nærheten av The Qube hvor konferansen skal holdes og man bruker fra 3-5 minutters gange fra hotellet.

For de som bor på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport eller Comfort Hotel Runway vil kunne sjekke inn på hotellet etter kl 15:00. Bagasje kan enten oppbevares på hotellets bagasje rom eller i garderoben på The Qube (åpen garderobe).

Parkering utenfor The Qube og for hotellene Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotell Runway koster kr. 100,-/døgn. Parkerings billett kan kjøpes på automat eller i resepsjonen på de nærliggende hotellene. Skulle det være fullt kan man benytte Dalen Parkering Gardermoen som ligger ved innkjøringen til The Qube.

Henting av navneskilt skjer fra kl. 08:00 – 10:00 i The Qube. Etter man har mottatt navneskilt, og sjekket ut hvor man skal bo er det viktig å trekke inn i «torget», det er der det skjer. Program legges ut på bordene.

Konferansier vil dele inn salen/deltakerne i 2 grupper hvor den ene gruppen går til lunsj og den andre gruppen tilbringer ca. 10 minutter i utstillingen. Dette for at vi er mange til lunsj buffet. Buffet bordene står i foajeen. Det er ett løp på hver side av buffetbordene med like retter på begge sider. Lunsjen inntas ved bordene i utstillingen eller inne i konferansesalen.

Denne gangen skal vi ha Interaktiv konferanse med Slido APP! For å gjøre konferansen engasjerende og interaktiv med dialog mellom deltagerne og foredragsholdere, vil vi:
• Stille spørsmål som besvares fra mobil med Slido APP.
• Brukernøkkel/pålogging: #BruktBil17
For å være effektive, ber vi om at du installerer Slido allerede før programmet starter. Du finner appen gratis på Appstore og Google Play.

Vi er mange deltakere denne gangen så det er viktig at vi er presise til alle oppsatte tider.

Programmet starter kl 10:00 presis.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
Telefon: 63 94 94 94
Hans Gaarders veg 15
2060 GARDERMOEN

Comfort Hotel RunWay
Telefon: 63 94 88 88
Hans Gaarders veg 27
2060 GARDERMOEN