Hvem blir årets konferansier?

Denne gangen har Bruktbilkonferansen valgt Øyvind Loven til å guide og underholde oss gjennom konferansen.

Loven er en av landets mest rutinerte standupkomikere og konferansierer. Han er kjent for sin små snobbete fremtoning og sin misunnelsesverdige timing og fortellerteknikk. Gir du Loven en scene, en mikrofon og et publikum er resultatet garantert god stemning.

Med stor entusiasme og presisjon vet han å servere de riktige poengene til de riktige anledningene. Loven har nemlig en unik evne til å fange hele forsamlingen, på tvers av alder, kjønn og bakgrunn. Som en av landets mest foretrukket firma underholdere har han et hundretalls næringslivs arrangementer i inn- og utland, som konferansier, skjulteater-skuespiller og standupkomiker bak seg.

Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet suksess-showet «Morgenklubben med Loven & co» på Radio Norge. En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide! For han er Loven. Og det vet han.

Klikk for PÅMELDING