«Jeg vil ikke møte deg for å imponere, men for å gjøre deg bedre»

Et foredrag du ikke kan gå glipp av. Sigurd Granmark er utdannet markedsøkonom, har master i NLP og har med lang erfaring som leder av internasjonale selskaper mottatt flere utmerkelser for sitt lederskap. «Den enkleste måten å beskrive hvordan folk opplever endringer og dagens næringsliv på, er å tenke tilbake til sist gang du forsøkte å spise sunnere. Du spiser ca. 1 time om dagen, men ved en kostholds endring, så tenker du plutselig på mat hele døgnet. All den deilige, men noe usunne maten du spiste før som du ikke satt pris på da, men som du savner så inderlig. Du savner det som er best for deg nå, men som vil skade deg på lang sikt. Dessverre tar også endringene over selskaper sitt fokus. Dette på tross av at det meste som skaper resultater og lønnsomhet i dag, vil være identisk med det som skaper det i fremtiden. Forskjellen er at vi ikke kan velge bort de avgjørende endringene som vil utvikle selskapet. Vi kan ikke falle tilbake til gamle vaner som ikke er bra for oss. Heldigvis er ikke det å endre kosthold eller lykkes med endring så vanskelig som mange gjør det til. Hvis du bare vet hvordan…»

Klikk for PÅMELDING